Wat doen wij

Meubels

Of het nu gaat om klassieke of moderne meubels, dat oude voetenbankje, die heerlijke relaxfauteuil, caravan of boot kussens, het kan bijna altijd opnieuw gestoffeerd worden. Wij geven U een eerlijk advies over de staat van uw meubels. Als het nodig is, vernieuwen wij ook het onderwerk op de klassieke manier, met de originele materialen.

Auto’s

Het geheel bekleden van een oldtimer of nieuwe auto, van een stoffen interieur naar een lederen interieur, of andersom. Het is allemaal mogelijk. Maar natuurlijk kunt u ook ook voor reparatie werkzaamheden bij ons terecht. Zit er bijvoorbeeld een brandgaatje in uw zitting of is de stof gedeeltelijk versleten, is de zitting doorgezakt, dan kan dat ook gerepareerd worden.

Kussens en poefs

Er zijn veel vele soorten kussens en poefs. U kunt hiermee uw interieur verfraaien maar ook zorgen voor een lekkere zit.  Uw sierkussens in dezelfde stof als uw overgordijnen, of in dezelfde stof als uw net gestoffeerde fauteuil of bankje? Wij maken kussens op aanvraag en geheel naar uw wens. Ook onze poefs kunnen volledig aan uw smaak worden aangepast.

Cradle to cradle

Een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen.  Door gebruik te maken van duurzame en/of gerecyclede materialen wordt de schadelijkheid van het eindproduct en het productieproces, voor het milieu, tot een minimum beperkt. Wij werken hierbij veel samen met Connex kabelcamouflage die van duurzaam produceren hun handelsmerk hebben gemaakt.

Neem contact op met John Stoffering